Vauhti on hiljentynyt taas. Enkä enää kaipaakaan kiirettä mihinkään suuntaan. Ehkä olisin halunnut toteuttaa unelmani, mutta tulen varmasti huomaamaan, että näin oli hyvä. Jokaisesta kokemuksesta kuitnekin oppii ja siksi en niin paljon kadu tämän syksyn sekoiluja. Oli turha itkeä ja valittaa tapahtunutta. On myös monta hetkeä joista nautin silloin ja ne säilyvät muistoissani myöhemminkin. Enkä voikaan unohtaa koska kaikki on tässä vihkossa.

Jumala olen pyytänyt sinulta voimaa rakastaa kaikissa tilanteissa. Ota minulta pois tätä itsekkyyttä. Ehkä jaksaisin paremmin ymmärtää.

Taisi auttaa, sillä taas tuntuu hiukan paremmalta. Alan taas unohtaa, mutta silti tiedän, että rakastan häntä. En välitäkään siitä ajatteleeko hän minua lämpimästi vai ei, mutta tärkeää on että minä välitän. Haluaisin osoittaa sen vielä kerran. Toivotaan että voin sen tehdä, en vaan ole varma miten. Vaikka en aikaisemmin kuulisi hänestä mitään, haluan antaa jotain joululahjaksi. Maarit vois olla ihan hyvä tai sitten Rollarit, sitä se ehkä jaksaa kuunnellakin. En jaksa ajatella. Toivon vaan, ettei hän missään tilanteessa kertoisi minusta kenellekään mitään negatiivista. En halua kärsiä tämän jutun takia enempää.